adplus-dvertising

Free Bulgarian text to speech (Безплатен български текст в реч)

Текст в реч онлайн безплатно. Преобразувайте текст в глас с естествени звучащи гласове. Безплатно изтегляне на mp3.

Български - Bulgarian (Bulgaria) Text to Speech voices

There are 4 Bulgarian (Bulgaria) voices, including male and female. To listen to the voice demo, click the "Play" icon.

Borislav, Male

voiceID: bg-BG-BorislavNeural
flag

Kalina, Female

voiceID: bg-BG-KalinaNeural
flag

Standard-A, Female

voiceID: bg-BG-Standard-A
flag

Standard-A, Female

voiceID: bg-BG-Standard-A
flag
Въведете текст в полето за въвеждане по-долу, изберете език и говорим глас от списъка, за да започнете да конвертирате в гласовия файл. SSML Support
0/500 символа на конверсия. Влезте, за да получите повече знаци

ИЗБЕРЕТЕ ЕЗИК И РЕГИОНИ ЗА РЕЧЕНЕ

Language:

Voice Pitch

Language:

Voice Pitch


Регулирайте скоростта на гласа

Turn On/Off background music

or Enter Track's ID

We connect with FreeMusicBG - A collection of free music for commercial or free use, with an attribution license to the author.
You can view more and find the Track's ID here: https://freemusicbg.com

Преобразувайте сега

Лесен начин да конвертирате текст в реч (TTS) безплатно

Само 3 стъпки по-долу, бързо и лесно за преобразуване на текст в реч (TTS) безплатно.
Input Text-to-Speech
Персонализирайте речта си с контрол на височината и височината на гласа. Направете речта си по-бърза или по-бавна, поемете контрола върху силата на звука.
Изберете ЕЗИК & Глас
Изберете езика и четеца, от които се нуждаете, за да конвертирате текст в mp3. Регулирайте силата на звука, скоростта на гласа по ваш начин.
Конвертиране и изтегляне на MP3
Процесът на преобразуване на текст в реч е много бърз, резултатът ще бъде mp3 формат. Можете да започнете да изтегляте за вашата работа.
Bulgarian text to speech TTSFree.com е БЕЗПЛАТЕН онлайн уебсайт за преобразуване на текст (TTS Free), базиран на AI технология. Имаме над 200 стандартни гласа с изкуствен интелект и естествени човекоподобни гласове на над 50 езика по целия свят. Можете да използвате нашия глас за вашата работа, както и да създадете свои собствени видеоклипове, които можете да поставите във Facebook, YouTube, Vimeo, Instagram или лични уебсайтове. Безплатният TTS използва изкуствен интелект (AI) и машинно обучение (ML), водещи технологии от Google и Microsoft, което ни позволява да преминем границата и да създадем текст в реч, който е много човешки като персонализируеми звуци, скорост на гласа, височина, сила на звука , пауза, добавяне на акцент, аудио формат и настройки на аудио профила.

TTS е съкращението за Text to Speech, технология за преобразуване на текст в реч. Той има различни приложения, както безплатни, така и платени. Може да се използва за създаване на глас за видеоклипове, конвертиране на текстови документи в гласове или за подпомагане на хората с проблеми със зрението да могат да „четат“ текста.

Приложения за свободен текст в реч, за да конвертирате всеки текст в аудио.
Най-добрият софтуер за безплатен текст в реч има много случаи на употреба във вашия компютърен живот.
Най-добрата безплатна програма за преобразуване на текст в реч може да преобразува текста ви в глас / реч само за няколко секунди. Предлагаме някои списъци с най-добрия безплатен текст в реч, който осигурява естествен звук за вашия проект.

  • #1 TTSFree.com
  • #2 Fromtexttospeech
  • #3 Natural Reader
  • #4 Google Text-to-Speech
  • #5 Microsoft Azure Cognitive
  • #6 Notevibes
Най-добрият текст в реч ai:

Използваме най-добрия ИИ от Google Cloud, Microsoft, Amazon Polly, Watson IBM Cloud и няколко други източника

Да, свободен текст в реч!
Осигурете най-висококачествената безплатна услуга TTS в Интернет. Преобразуване на текст в реч, MP3 файл. Можете да го слушате или изтегляте. Поддържа английски, френски, немски, японски, испански, виетнамски ... множество езици.
Освен безплатния план, ние сме платили планове с разширени функции, увеличени лимити и най-добро качество на гласа.

По-голямата част от инструментите за текст и реч работят по подобен начин. Трябва да въведете текста, който искате да конвертирате в глас, или да качите текстов файл. След това трябва да изберете наличните гласове и да прегледате аудиото. След като намерите най-подходящия глас, можете да изтеглите mp3 файла.

Пълна поддръжка на SSML. Можете да изпратите език за обозначаване на синтезиран говор (SSML) във вашата заявка за преобразуване на текст в реч, за да позволите повече персонализиране на вашия аудио отговор, като предоставите подробности за паузите и аудио форматиране за съкращения, дати, часове, съкращения, адреси или текст, който трябва да бъдат цензурирани. Вижте Реч към текст Урок за SSML за повече информация и примерни кодове.